İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
Sanat Tarihi Bölümü

Sanat Tarihi Konuşmaları

Sanat Tarihi Bölümünün aylık düzenli olarak yapmayı planladığı "Sanat Tarihi Konuşmaları" isimli toplantımızın ilki Sanat Tarihi Bölüm Kitaplığında Prof. Dr. Ali Osman UYSAL'ın "Çanakkale'den İki Önek Işığında Osmanlı Mimarisinde Eklektizm" başlıklı konuşmasıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT ve Rektöre Yardımcıları Prof. Dr. Pelin KANTEN ve Prof. Dr. Okhan AKDUR, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL ile Fen Fakültesi Dekan V. Sermet KOYUNCU, her iki fakültenin dekan yardımcıları, Sanat Tarihi Bölümü akademik kadrosunun ve lisansüstü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Osmanlı Devleti'nin son dönem mimarisi konuşuldu. Konuşma sonunda Rektörümüzün de soru ve katkılarıyla iştirak ettiği toplantı dilek ve temennilerle son buldu.