Staj yapmak isteyen öğrencilerimizin dikkatine (İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi) !..

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Yaz döneminde isteğe bağlı ya da Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapmak isteyen öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası’na sahip olması gerekmektedir.

Bu nedenle üniversitemizce gerçekleştirilecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ne katılmak isteyen öğrencilerimizin; ad-soyad, öğrenci no, e-posta ve telefon numaralarını içeren bilgilerini 24.03.2023 Cuma gününe kadar Arş. Gör. Dr. Yavuz Erdihan’a (yavuzerdihan@comu.edu.tr) e-posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Not: Ulusal Staj ve İsteğe Bağlı Staj Başvurusu Yönergesi gereği staj süresince sigorta ödemelerinin yapılabilmesi için aktif öğrenci statüsünde bulunulması gerektiği için, 2023-2024 Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacak öğrencilerin Ulusal Staj, İsteğe Bağlı Staj ve İSG Eğitim Başvuruları değerlendirilemeyecektir.