Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine!..

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın ilgi yazısı ve ilgili usul ve esaslar uyarınca, önümüzdeki yaz döneminde staj yapmak için başvuran öğrencilerimizin, iş sağlığı ve güvenliği sertifika örneklerini, SGK'dan onaylı müstehaklık belgelerini ve eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru dilekçelerini en geç 15 Haziran 2018 tarihine kadar bölümümüze iletmeleri; ayrıca, ilgili yazıya istinaden staj yapılacak tarihlerin 01 Temmuz - 31 Ağustos olarak planlanması istenmektedir. Fakat yaptığımız değerlendirmeler sonrası staj için henüz gerekli hazırlıkların yapılmadığı, başvuran öğrencilerimizin ise bazılarının evraklarının eksik olduğu, bazılarının ise staj tarihlerinin uygun olmadığı anlaşılmıştır. Tüm bu eksiklerin düzeltilmesi için, staj başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin Dr. Öğr. Üyesi Oğuz KOÇYİĞİT ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.