Öğrencimiz Tuğçe Karademir Marburg Philipps Üniversitesi Programına Katılmaya Hak Kazandı !..

Bölümümüz yüksek lisans öğrencisi Tuğçe Karademir Marburg Philipps Üniversitesi’nin Türkiye'de arkeoloji, sanat tarihi ve ilgili branşlarda eğitim gören öğrencilere yönelik başlattığı online ders programına katılmaya hak kazandı. Söz konusu programa katılanlar Prehistorya, Klasik Arkeoloji ve Bizans Arkeoloji ve Sanat Tarihi alanlarına ait dersleri ihtiva eden bir sertifika alarak Almanya'da Erasmus şansına sahip olabilecek. Bu sertifika kursu katılanların CV'lerinde gösterebileceği ve kariyer başvurularında avantaj sağlamalarına sağlayacaktır. Söz konusu kurs katılanlara daha sonra Almanya'da ERASMUS'a katılmak için de bir hazırlık şansı sunmaktadır.

Programla ilgili habere aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

ucretsiz-arkeoloji-dersleri-37873/