2016-2017 EĞİTİM YILI SONUNDA STAJ YAPMAK İÇİN BAŞVURAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!..

Staj dosyaları hakkında...

Değerli öğrencilerimiz,

Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın ilgi yazısı ve ilgili usul ve esaslar uyarınca, önümüzdeki yaz döneminde staj yapmak için başvuran öğrencilerimizin, iş sağlığı ve güvenliği sertifika örneklerini, SGK'dan onaylı müstehaklık belgelerini ve eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru dilekçelerini en geç 15 Haziran 2017 tarihine kadar bölümümüze iletmeleri; ayrıca, ilgili yazıya istinaden staj yapılacak tarihlerin 01 Temmuz - 31 Ağustos olarak planlanması istenmektedir. Fakat yaptığımız değerlendirmeler sonrası staj için başvuran öğrencilerimizin bazılarının evraklarının eksik olduğu, bazılarının başvuru formlarında kurum bilgilerinin yazılmadığı bazılarının ise staj tarihlerinin uygun olmadığı anlaşılmıştır. Tüm bu eksiklerin düzeltilmesi için, staj başvurusunda bulunan aşağıda ismi yazılı öğrencilerimizin bölüme uğramaları ve Yrd. Doç. Dr. Oğuz KOÇYİĞİT ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Serpil ÖZCAN : Staj Başvuru dilekçesi eksik

Dila AKÇIL : Evraklar tam

Hilal ŞAŞIAĞ : Evraklar tam

Gülizar BULUM : Staj Başvuru dilekçesindeki kurum bilgileri eksik