23. Uluslararası Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu (6-8 Kasım 2019)

Ortaçağ ve Türk dönemine ilişkin gerçekleştirilen kazılar ve yüzey araştırmaları ortaya koydukları ilgi çekici sonuçlarıyla önemlidir. Daha da önemlisi, bilim insanlarının ürettiği bilginin etkili bir şekilde yaygınlaşması ve Sanat Tarihine kazandırılmasıdır. Bu noktada devamlılığı sağlanmış tematik sempozyumlar ayrı bir değer taşımaktadır.

1997 yılından bu yana, Sanat Tarihi alanında yapılan yeni araştırmaların tanıtılması ve tartışılmasının yanı sıra akademisyen, araştırmacı ve öğrencilerin karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmalarına olanak sağlayan “Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu”nun 23.’sü, 6-8 Kasım 2019 tarihleri arasında Edirne’de, Trakya Üniversitesi’nde yapılacaktır.

Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiye uotk.trakya.edu.tr adresinden ulaşılabilir...